klaverjas puntenlijst
Klaverjas formulieren voor klaverjas wedstrijden.
Voorbeeld Tellijst 2 x 16 spellen op A4. Voorbeeld Tellijst 3 x 20 spellen op A4. Voorbeeld Scorekaart 3 ronden op A4. Voorbeeld Scorekaart 4 ronden op A4. Voorbeeld Scorekaart 5 ronden op A4. Voorbeeld Scorekaart 6 ronden op A4.
Klaverjassen Wikipedia.
Een vernieuwende manier van spelen pas in gebruik sinds begin 2005, was tot nu toe vooral in opmars op middelbare scholen, maar begint nu ook op de universiteiten een succes te worden en uiteraard in Leiden zelf middels de oprichting van de Leidsche Klaverjas Vereeniging voor Mannen LKVVM" de kale Nel" die vooral onder de mensen die meer diepgang in het spel willen leggen erg in trek is.
Tabellenboekje Puntentelling Klaverjassen.
Weetje: Klaverjassen wordt in twee varianten gespeeld, te weten Amsterdams en Rotterdams. Bij het Amsterdams klaverjassen, waarvan de officile internationale wedstrijdreglementen zijn afgeleid, is het niet verplicht een maatslag in te troeven of te overtroeven als men niet kan bekennen.
Klaverjas Score Formulier A4 2 x 1 spel Rob Groen.
Ubuntu 12.04 Script bash Ubuntu Drupal how-to Zpanel Tips Tricks Command Line screen How To Linux. Klaverjas Score Formulier A4 2 x 1 spel. Kolom voor Roem.: Kolom voor Mars.: Klaverjas score formulier voor het bij houden van de punten.
kun je snel een klaverjasformulier / scorelijst ontwerpen en printen? studio Care Graphics blog.
Omdat er in Nederland, ondanks het digitale tijdperk, nog heel veel aan klaverjassen gedaan wordt kunt u hier het klaverjas formulier downloaden. Voor handige puntentelling en controle. Hieronder kunt u het pdf-bestand van het klaverjas formulier aanklikken en downloaden.: hier een afbeelding van het klaverjas scorelijst van studio Care Graphics om te downloaden.: formulier voor puntentelling klaverjassen.
Klaverjas score formulier.
Het scoreformulier is bedoeld om met vier personen in drie combinaties te spelen en vervolgens een individuele uitslag te berekenen. Er is ook een voorblad om desgewenst een boekje te maken. Beiden zijn beschikbaar als word document en als pdf.

Contacteer ons

Op zoek naar klaverjas puntenlijst?